Start dit helt eget online forløb hos mig i dag

Jeg hedder Dennis Jacobsen. Jeg brænder for at hjælpe dig, som har et ønske om at forbedre din livskvalitet. Og med livskvalitet mener jeg bedre helbred, mere overskud samt energi og mere glæde ved din krop. 

Jeg har over 12 års personlig erfaring med fitness & sundhed og mere end 8 års erfaring med coaching. Alt den erfaring og lærdom jeg har erhvervet mig gennem tiden bruger jeg nu til at skræddersy dig et forløb hvori vi sammen finder den korteste og mest effektive vej til dit mål.

Online forløb

Når du investerer i et online forløb hos mig, indebærer det følgende:

 • Kostvejledning
 • Træningsvejledning
 • Ugentlig opfølgning
 • Ubegrænset støtte/vejledning 24/7
 • Og meget mere…

Første gang du henvender dig til mig, tager vi en indledende samtale omkring dit mål. Herefter når vi skal igangsætte forløbet starter du med at svare på et spørgeskema. Dette giver mig de informationer jeg skal bruge om bl.a. din dagligdag, træningserfaring og spisevaner så jeg bedst muligt kan møde dig på det niveau du er på.

Træning og kost går hånd i hånd

… og derfor får du begge dele tilrettelagt i et forløb hos mig. Kost kan nemlig understøtte, men også forhindre dig i at nå dine mål, og det er uanset, hvor meget du træner. Jeg baserer kostvejledningen på det princip, at det helst skal være en livsvarig kostændring. Dine behov og præferencer bliver derfor taget i betragtning således du holder fast i principperne du lærer undervejs, selv efter forløbet slutter.

beforeafter-v1

Ugentlige opfølgning og løbende justeringer

Der vil være ugentlige opfølgninger, hvor vi sammen evaluerer din fremgang, samt løbende justeringer og udskiftninger af træningsprogram og kostplan. 

Det gør jeg for at forebygge man går i stå. Gør man det samme for længe kan man nemlig risikere enten at køre død i det, eller også at kroppen stopper med at respondere på din indsats – det er dødsstødet for din motivation. 

På denne måde oplever du resultater og fremgang hele vejen igennem forløb og det er essentielt ifht. at bibeholde motivationen.

Et forløb kan tilrettelægges alle, uanset travlhed eller niveau

Jeg har kompetencerne til både at hjælpe dig, som har mange års erfaring med træning og kost, og dig, som er helt grøn på området. Har du familie, job og en travl hverdag kan jeg især også hjælpe dig så længe du kan sætte 4×60 minutter til side til træning om ugen. Dette kommer man rigtig langt på!

 • At tabe dig
 • At opbygge muskelmasse
 • At blive strammet op
 • At forebygge/behandle skader og skavanker.
  Jeg har bl.a. erfaring med diskusprolapser, piskesmæld,
  knæ- og skulderskader, migræne, gigtsygdomme, lavt stofskifte og meget mere...

Uanset hvad hjælper jeg dig med at nå dine mål. 

Undervejs i et forløb hos mig får du viden, som du kan tage med dig og bruge resten af dit liv til at holde dig og din krop sund.

Kontakt mig for mere information

Hvis du har spørgsmål til mig eller gerne vil høre mere om, hvad jeg kan tilbyde lige præcis dig, så tøv ikke med at kontakte mig enten via min kontaktformular eller ved at sende mig en email på coaching@dennisjacobsen.dk. Jeg er altid klar på en uforpligtende samtale om dit mål, dine ønsker og dit behov.

Ønsker du hjælp med din kost & træning?

Ønsker du hjælp med din kost & træning?