Kostvejledning

Jeg plejer at sige at kost og træning i sandhed er den bedste medicin. På mange områder er dette sandt, da du med den rette kost kan slippe af med langt de fleste sundhedsproblemer og endda sygdomme.

Jeg har snart ikke tale på hvor mange jeg har hjulpet af med kronisk hovedpine og smerter, blodtrykssænkende medicin, fertilitetsproblemer, diskusprolapser og en meget lang række af andre problemer.

Med den rette kost øger du dit helbred, så din krop og dit sind forbliver sund og rask i mange år frem i tiden. Hos Fitness by DSJacobsen tilbyder jeg professionel kostvejledning, så du kan nå dit mål.

Kost og træning hænger sammen

Din kost kan enten understøtte eller hindre din træning alt afhængig af, om kosten er optimal i forhold til dine målsætninger.

Noget af det vigtigste, ved en kropsforandring, er kosten, da du ikke kan få det maksimale ud af din træning, medmindre kosten er på plads. 

Kort sagt kan du sagtens bruge flere timer om dagen i et træningscenter uden at opnå resultater, hvis kosten ikke matcher det du ønsker at opnå.

Derfor er det vigtigt, at du får professionel kostvejledning som en del af mit træningsforløb, da kost og træning ultimativt hænger sammen.

beforeafter-v1

Livsvarig kostændring og ikke en hurtig løsning

Mit mål er at foretage kostvejledning baseret på principper, der hjælper dig med at opnå en livsvarig kostændring. Jeg tager altid dine behov og præferencer i betragtning, så du vil få en skræddersyet og individuel plan.

Hos Fitness by DSJacobsen skal du ikke forvente at få en slankekur eller en hurtig løsning. En slankekur er nemlig midlertidig – det jeg sigter efter her er permanent. I det øjeblik at du skal leve efter skrappe krav og restriktioner, bliver det også sværere at komme i mål på en sund og effektiv måde.

En hurtig kur efterlader dig med det problem, at du hurtig vil komme til at skulle kæmpe med kiloene igen. Derfor laver jeg ikke hurtige løsninger, men fokuserer i stedet på at give dig værktøjer, du kan bruge resten af dit liv.

Kostplaner kan være gode til nogle formål, men med de rette kostprincipper kan du leve mere fleksibelt, hvilket giver dig mulighed for at ændre din livsstil, så den passer ind i din hverdag. Kostprincipper er også nemmere at håndtere selv de dage, hvor det går stærkt.

Kostprincipper tilpasset til dine behov

Ud fra dit udgangspunkt får du hos Fitness by DSJacobsen kostprincipper, der er tilpasset til lige præcis dine behov, din livsstil samt dine præferencer.

Kostprincipperne vil naturligvis stemme overens med din målsætning uanset, om du ønsker at tabe fedt eller opbygge muskelmasse.

Kostvejledning kan også være for dig, der:

  • Vil have mere overskud og energi i hverdagen
  • Vil føle mere livskvalitet og øge din sundhed
  • Vil have bedre selvværd
  • Ønsker en sundere krop

En kostændring kan give udfordringer i forhold til sociale arrangementer og daglige fristelser. Det tager jeg selvfølgelig højde for, da det for mig er vigtigt, at du ikke føler, at du går glip af noget. Jeg vejleder dig i forhold til, hvad du kan gøre, når du er udsat for fristelser uden at gå på kompromis med dine planlagte mål.

Kostvejledning er derfor for dig, der ønsker at opnå en forandring, hvor der på samme tid bliver taget udgangspunkt i dit liv og dine behov.

Kostvejledning med vægttab

Ugentlig støtte og opfølgning

Det kan være svært at opnå vedvarende resultater på egen hånd.
For at du ikke skal gå i stå, vil jeg løbende følge din udvikling samt foretage ændringer i dine planer.

Derfor giver jeg dig ugentligt støtte og opfølgning, så du altid er på rette vej mod dine mål.
Jeg står også gerne til rådighed, hvis du oplever udfordringer, som du har svært ved at tackle.

Ønsker du hjælp med din kost & træning?

Ønsker du hjælp med din kost & træning?