Træningsprogram
Personlig træner

Der kan være mange gode grunde til, at du har behov for et træningsprogram eller en personlig træner. Alle har forskellige mål, niveau og behov. Jeg har 10 års erfaring med at strikke personlige og individuelle træningsprogrammer sammen, så det er et program, du kan følge.

Mine metoder er gennemtestede med stor succes både på egen krop og på talrige klienter. Min hjælp foregår hovedsageligt som et online forløb, hvor vi sammen klarlægger dine behov indenfor både kost og træning. Jeg kan derfor hjælpe dig uanset, hvor i landet du bor.

Hvis du bor i Aalborg eller omegn, tilbyder jeg også personlig træning i Gym & Fitness. Her vil jeg guide dig igennem et træningspas hvor du vil få indsigt i hvor effektivt et træningspas egentlig kan blive med den rette teknik, intensitet og fokus.

Effektive resultater uanset udgangspunkt

Jeg har gode resultater med at hjælpe folk uanset udgangspunkt og mål. Hvad enten du ønsker et træningsprogram som en dal af et forløb eller bare som inspiration, kan jeg udarbejde et program tilpasset personligt til dig og dit mål.

  • Vil du tabe dig?
  • Vil du opbygge muskelmasse?
  • Har du skader, skavanker eller andre lidelser?
  • Hvilket niveau er du på?

Alt dette og mere til medtager jeg i mine overvejelser.

Vil du tabe dig?

Har du et par eller en hel del kilo, du kunne tænke dig at komme af med? Det kan også være, at du blot ønsker at får en opstramning. Lige meget hvad skræddersyer jeg et træningsprogram, der får dig imod dit mål.

Vil du opbygge muskelmasse?

Har du et mål om at få større muskler og blive stærkere? Der kan være flere årsager til at ønske større muskler og blive stærkere. Det kan nemlig både være i forhold til arbejde, skadesforebyggelse/behandling (diskusprolaps m.fl.), udseende eller blot generelt velvære. Jeg kan guide dig til at optimere din træning, så du når dit mål på den mest optimale og hurtige måde.

Har du skader, skavanker eller andre lidelser?

Hvis du har skader eller andre skavanker, går jeg meget op i, at der bliver taget hensyn til dette. For at du kan rehabilitere optimalt kræver det, at du laver øvelserne på den rigtige måde, så du ikke forværrer din skade eller øger dine smerter. 

Dette vejleder jeg dig naturligvis i. Jeg har hjulpet utallige mennesker behandle skavanker af mindre eller mere seriøs karakter igennem effektiv styrketræning. På mine træningsprogrammer er der videoer af mig personligt der viser dig hvordan du udfører hver øvelse, således du kan udføre øvelserne korrekt.

Jeg oplever, at træning kan tilpasses, så folk får en fornyet livskvalitet uanset, om de lider af rygproblemer, diskusprolaps, tager blodtryksmedicin, har kronisk hovedpine/migræne, dagligt tager smertestillende m.m. 

Hvad enten du lider af det ene eller det andet, så lad os tage en snak for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig – sandsynligheden for dette er høj.

Hvilket niveau er du på?

Mine træningsprogrammer tager altid udgangspunkt i, hvilket niveau du er på.
Uanset om du er nybegynder eller er erfaren, kan der udarbejdes et træningsprogram
der matcher dit niveau og bringer dit imod dit mål.

Resultatorienterede træningsprogrammer

Hos Fitness by DSJacobsen skal du forvente at få resultatorienterede træningsprogrammer, så du kan få effektive og holdbare resultater indenfor en realistisk tidsramme.

Jeg laver træningsprogrammer til både mænd og kvinder uanset mål, niveau, udgangspunkt, vægt, alder m.m. Du vil opleve, at planen er skræddersyet til dig, hvor dit mål er i centrum. Får du dit træningsprogram igennem et forløb, får ikke bare et enkelt træningsprogram. Her får du løbende udskiftninger af træningsprogrammer således man ikke tager de samme metoder i brug for længe. Dette gør man for at forebygge stagnation.

I træningsprogrammet tages der naturligvis hensyn til hvor tidspresset du er i hverdagen.

Kontakt mig og hør mere om dine muligheder

Du er mere end velkommen til at kontakte mig for at høre mere om dine muligheder. Vi kan tage en uforpligtende samtale om, hvad jeg kan tilbyde dig, samt hvad du ønsker.

Jeg tilbyder professionel og evidensbaseret træning- og kostvejledning sammensat som et forløb. 

Lyder det som noget for dig, kan du kontakte mig via kontaktformularen eller skrive en e-mail til: coaching@dennisjacobsen.dk

Ønsker du hjælp med din kost & træning?

Ønsker du hjælp med din kost & træning?